Martine Boersma

Redactielid Stichting VrouwenHart

Ik zal mij even voorstellen ik ben Martine Boersma 50 jaar jong en gediagnosticeerd met MCD ( Microvasculaire Coronaire Dysfunctie) in de grote en kleine kransslagaders , alsmede vernauwingen in de kleine kransslagaders. Net als velen van ons een hele lange zoektocht , ik zal je de details besparen want het belangrijkste is dat ik nu bij hele fijne zorgverleners onder behandeling ben.

Even wat over mezelf… Ik ben een moeder van 4 kinderen en Beppe(Oma) van een prachtige kleindochter, en ben woonachtig in Heerenveen, heb tot vorig jaar 100 % gewerkt, ik had echt de leukste baan rijdende Kaasboer, maar helaas gaat er helemaal niks meer. Ik ben de afgelopen jaren steeds meer achteruit gegaan . Wat resulteert in het rijden met mijn scootmobiel bij een goede dag, wat natuurlijk fijn is. 

De reden waarom ik bij Stichting Vrouwenhart zit, is zoveel mogelijk het pad effenen voor de vrouwen die nog komen, kenbaarheid geven in media of waar ook. En ook hier in het Noorden, waar het soms lijkt of ze er nog nooit van hebben gehoord, dat is uit mijn eigen ervaring en dat zou ik een ander graag willen besparen.